Etusivu > Lehtoyhtiöt > Air Berlin

 

Air Berlin

Air BerlinAir Berlin (IATA: AB) on Saksan toiseksi suurin lentoyhtiö. Air Berlin lentää Helsingistä päivittäin Berliiniin.

Air Berlin tarjoaa hyvät yhteydet jatkolennoille joka puolelle Etelä- ja Länsi-Eurooppaa: mm. Milanoon, Barcelonaan, Pariisiin ja Lontooseen. Halvimmat lentohinnat tulee varata useita kuukausia etukäteen. Hinta nousee sitä mukaa kuin koneet täyttyvät. Air Berlin kuuluu samaan lentoyhtiöallianssiin Finnairin kanssa.

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.