Varaa matka tästä
MISTÄ

MENO

MIHIN

PALUU

MATKUSTAJAT

Aikuisia

Lapsia (alle 12v)

Sylilapsia (alle 2v)

Huoneita

Anna ikätiedot

MAKSUTAVAT

Maksutapoina käyvät kaikki suomalaiset verkkopankit

YHTEYSTIEDOT
Suomen Matkavaraukset Oy
Puh. 09-3540 1777
Email: Email
Asiakastuki avoinna: arkisin 10-16

Etusivu > Kohteet > Barcelona > Barcelona

Barcelona, Espanja

Aurinkoinen Barcelona tunnetaan arkkitehtuuristaan ja hiekkarannoistaan. Näe arkkitehti Gaudin upeat rakennukset, Picasso-museo sekä keskiaikainen keskusta, ”casco antiguo”. Eloisa pääkatu, La Rambla, ei nuku koskaan!

Nauti tunnelmasta kävelykaduilla, maistele tapaksia baarissa, tutustu kauppahalliin ja pikkuputiikkeihin. Tässä miljoonakaupungissa voi helposti yhdistää kaupunki- ja rantalomailun. Barcelonan kulttuuritarjonta on monipuolista, ostosmahdollisuudet ovat mahtavat ja kaupunki houkuttelee korkeatasoisella ruokakulttuurillaan. Tarjolla on lukuisia laadukkaita museoita, teattereita, upeaa arkkitehtuuria ja vilkasta yöelämää. Barcelona on Kataloniaa parhaimmillaan!

Barcelona

Keskilämpötilat BarcelonaKatalonian pääkaupunki on Barcelona on herkuttelijan keidas. Monipuoliset kana-, kala- ja äyriäisruuat ovat Katalonian erikoisuuksia. Hyviä ja kohtuuhintaisia ravintoloita on paljon.

Plaza Catalunyalta Kolumbuksen patsaalle satamaan vievä Las Ramblas -kävelykatu on turistien suosiossa. Muista pitää kukkaro ja käsilaukku tarkasti vartioituna, sillä täällä metsästävät viekkaat taskuvarkaat.

Barri Gotic ja koko vanha kaupunki vie matkailijan helposti vuosisatojen taakse. Pari askelta Las Ramblasilta ja kaupungin meteli ja ihmisjoukkojen vilinä on poissa.

Barcelona on myös rantalomakohde, sillä kaupungista pohjoiseen päin on paljon hyviä rantapaikkoja.

Lentokenttä sijaitsee n. 12 km keskustasta lounaaseen. Metroverkkoon kaupunkialueella liittyvä lentokenttäjuna kulkee puolen tunnin välein.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.

Muita lähialueiden kohteita:

Linkki kohdesivulle Barcelona >>

 

logo

Tarkastimme paikkatilanteen

Ikävä kyllä valitsemiasi lentoja ei ole enää saatavilla.Ole hyvä ja valitse toinen vaihtoehto.

Ok

logo


Varausjärjestelmä suorittaa haluamaasi toimenpidettä.

bottom gif