Kohteet > Eurooppa > Viro > Tallinna > Tallinna

Tallinna on Viron pääkaupunki ja ihanteellinen lomamatkakohde. Kaupungissa modernin maailman mukavuudet, monipuolinen yöelämä ja ylelliset seikkailut yhdistyvät rikkaaseen kulttuuriin ja historiallisiin paikkoihin. Tallinnassa vietät unohtumattoman loman.

Suosituimmat hotellit Tallinnassa

Viru Hotel Tallinna

Radisson Olümpia Hotel Tallinna

Economy Hotel Tallinna

Puolen miljoonan asukkaan kotipaikkana Tallinna ei ole suurkaupunki sanan suorassa merkityksessä. Lyhyet välimatkat ja hiljainen liikenne ovatkin kaupungin etuja, joita kannattaa vaalia. Tallinnassa voit kokea paljon, vaikka käytössäsi olisi vain muutama tunti tai muutama päivä. Keskiaikainen Vanhakaupunki – yksi maailman parhaiten säilyneistä hansakaupungeista – on vain lyhyen kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Pilvenpiirtäjät, modernit hotellit, ylelliset ravintolat ja kauppakeskukset muodostavat Vanhankaupungin vierelle modernin ja vilkkaan kauppapaikan.

Tallinna

Tallinnan keskiaikainen Vanhakaupunki tunnetaan kaikkialla maailmassa aidosta hansa-aikakauden arkkitehtuurista. Sen vanhimmat mukulakivikadut ja talot on rakennettu 1200-luvulla. Pistäydy paikallisissa taidehalleissa ja museoissa, rentoudu viihtyisissä pikku kahviloissa tai ravintoloissa sekä shoppaile matkamuistoja hansatyylisiltä kesä- tai joulumarkkinoilta, jotka pidetään ulkosalla.

Lähde: VisitEstonia.com

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.