Etusivu > Lehtoyhtiöt > airBaltic

 

airBaltic

airBaltic (BT) on Latvian kansallinen lentoyhtiö. airBaltic liikennöi Helsingistä, Turusta ja Tampereelta Riikaan, josta on hyvät jatkoyhteydet eteenpäin noin 70 kohteeseen Euroopassa. Tampereelta on myös suoria lentoja muualle Eurooppaan, kuten esim. Malagaan.

airBalticilla on hyvät lentoyhteydet esim. seuraaviin kohteisiin:

Riika, Lontoo, Berliini, Budapest, Düsseldorf, Frankfurt, München, Praha, Amsterdam, Milano, Rooma, Zürich, Bryssel, Pariisi, Barcelona, Wien, Hampuri, Billund, Sofia, Ateena.

Air BalticairBalticin lentolipun perushintaan ei yleensä sisälly ruumaan laitettavia matkatavaroita. Matkatavaran kuljetukseen liittyvä lisämaksu kannattaa maksaa jo varauksen teon yhteydessä, sillä lentokentällä hinta on kalliimpi.

airBaltic veloittaa lisämaksun myös lentokentällä palvelutiskillä tehdystä lähtöselvityksestä, joten suosittelemme tekemään lähtöselvityksen joko airBalticin verkkosivuilla tai lentoaseman itsepalveluautomaatilla.
 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.