Kohteet > Aasia > Thaimaa > Bangkok

Bangkok on ihastuttava sekoitus vanhaa ja uutta kulttuuria. Korkeat pilvenpiirtäjät ja suuret ostoskeskukset ovat sopusoinnussa vanhojen buddhalaisten temppeleiden kanssa. Kaupunki on Aasian suosituin reppumatkailijoiden kohde.

Bangkokia halkovan Chao Phraya -joen kanavat tarjoavat elämyksellisen paikan kuuluisille uiville markkinoille. Thaimaan pääkaupungin parhaisiin nähtävyyksiin kuuluvat upea Grand Palace sekä salaperäisen silkkikuninkaan Jim Thompsonin talo. Bangkokin iltaelämä on vilkasta ja etenkin Patpongin baarit ja iltamarkkinat tarjoavat illanvirkkulle jännittäviä paikkoja tutustuttavaksi. Kaupungin hinnat on vielä edullisia länsimaalaisille.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.