Kohteet > Eurooppa > Iso-Britannia > Manchester

Viihtyisä Manchester on kuuluisa jalkapallojoukkueestaan Manchester Unitedista, yliopistosta ja popmusiikista. Hienot vanhat rakennukset, lukuisat taidegalleriat, viehättävät pikkukaupat ja kirpputorit kutsuvat viihtymään.

Englannin trendikkäin kaupunki on pessyt kasvoiltaan hiilipölyn. Kaupungista löytyy vehreitä alueita ja hienoja vanhoja rakennuksia. Ostospaikkana se on lähes Lontoon veroinen. Pubeja, ravintoloita ja yökerhoja on joka makuun. Ja vaikka jalkapallo-otteluissa on oma jäljittelemätön tunnelmansa, varsinkin penkkiurheilun harrastamiseen kaupunki on oiva paikka. Musiikkielämä on tunnetusti vilkas ja suuria musiikkitapahtumia riittää ympäri vuoden. Mukava kohde rentouttavalle kaupunkilomalle!

Manchester on vilkas englantilainen suurkaupunki, jossa moni suomalainen liikematkustaja on käynyt työmatkalla.

Suosittelemme kokeilemaan viikonloppumatkaa hyvän ruuan, juoman ja live-musiikin merkeissä.

Lentokentältä pääsee keskustaan junalla parissa kymmenessä minuutissa. Juna liikennöi vartin välein.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.