Kohteet > Eurooppa > Saksa > Düsseldorf

Düsseldorf on kaunis kaupunki Reinin varrella. Sen parhaimmistoa ovat torit, puistot ja puutarhat, viehättävä vanhakaupunki sekä Rheinturm-torni upeine näköaloineen. Shoppailun ystävälle se tarjoaa kaiken.

Kun olet kiinnostunut ostosmatkailusta, nykytaiteesta tai kansainvälisistä messuista, lähde Düsseldorfiin. Vanhan Kaupungin omintakeiset ravintolat, baarit ja pubit kutsuvat illanviettoon. Romanttisessa Altstadtissa on noin 260 oluttupaa, ja sitä on syystäkin kutsuttu maailman pisimmäksi baaritiskiksi! Düsseldorf on kansainvälisen taiteen ja kulttuurin keskus lukuisine museoineen, teattereineen, gallerioineen ja konserttisaleineen. Königsalleen putiikit ja sivukatujen puodit ja tavaratalot sopivat jokaisen kukkarolle.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Lähellä sijaitsevia hotellikohteita: