Kohteet > Eurooppa > Saksa > Hampuri

Vieraile idyllisessä Blankenesessa, näe upeat kirkot ja Raatihuone, shoppaile Mönckebergstrassella, illallista tunnelmallisessa pikkuravintolassa Sternschanzella ja suuntaa pimeän tullen syntiselle St. Paulin ja Reeperbahnin alueelle.

Saksan vihrein suurkaupunki, Saksan Venetsiaksi kutsuttu Hampuri, hurmaa siisteydellään ja vehreydellään. Teatterit, museot ja galleriat tarjoavat kansainvälistä kulttuuriohjelmaa. Upeilla kävelykaduilla, toreilla ja antikvariaattiliikkeissä teet löytöjä. Vastakohdan modernille city-elämälle tarjoavat vanhat kauppiaskorttelit ja rentouttava jokiristeily Elbellä. Ravintolat, musiikkibaarit ja kabareeklubit houkuttelevat jatkamaan iltaa; kuuluisan Reeperbahnin ja St. Paulin iltaelämä on omaa luokkaansa.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Lähellä sijaitsevia hotellikohteita: