Kohteet > Eurooppa > Tanska > Kööpenhamina

Idyllisessä Kööpenhaminassa viehättävät kujat ainutlaatuisine pikkukauppoineen kutsuvat ostoksille. Opastetuilla kanavaristeilyillä nautit nähtävyyksistä vaikka peritanskalaisen voileipäpöydän äärellä.

Kööpenhaminassa sekoittuu upeasti pohjoismaalainen ja keskieurooppalainen tunnelma. Keskiaikainen osa ja vanhat kivetyt pikkukadut antavat tunnelmalliset puitteet museoille ja gallerioille. Euroopan pisin kävelykatu, Strøget, kiemurtelee ydinkeskustan halki ja on ostosalueista monipuolisin. Kööpenhamina on täydellinen kohde myös koko perheen viikonloppulomalle: Tivolihuvipuisto sijaitsee keskellä kaupunkia ja vain parin tunnin ajomatkan päässä Billundissa on Legoland.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.