Kohteet > Eurooppa > Turkki > Istanbul

Muinainen Konstantinopoli hurmaa eksoottisuudellaan. Bosporinsalmi siltoineen, Hagia Sofi a, Topkapi, Pera Palace -hotelli sekä Sininen moskeija on jokaisen nähtävä. Kebab, itämaiset matot, maustetut teet ja kultakorut ovat parasta antia.

Muinaisessa Bysantissa, maailman ainoassa kahteen maanosaan sijoittuvassa kaupungissa, voi tuntea idän ja lännen kohtaamisen. Vastakohtien Istanbulissa itämaiselle kaoottisuudelle luovat vastakohtaa Bosporinsalmen rannat ja vehreät puistot. Kulttuurinälkäiselle on tarjolla oopperaa, konsertteja ja näyttelyitä; illalla voi suunnata vatsatanssiesitykseen tai hamamiin. Tinkimisen taitavalle Istanbul on ostosparatiisi: värikkäät matot, korkealaatuiset nahkatuotteet sekä kulta ja hopea vaihtavat edullisesti omistajaa.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.