Kohteet > Aasia > Hong-Kong > Hongkong > Hongkong

Hongkong on ihastuttava sekoitus itää ja länttä. Kaupunki on tulvillaan eksotiikkaa, historiaa, nähtävyyksiä, edullisia ostoksia ja monipuolista viihdettä.

Alueen luonto hämmästyttää kauneudellaan. Kiinan erityishallintoalueeksi lukeutuva Hongkong koostuu yli 260 saaresta. Maa-alasta yli 40 % on luonnonpuistoa ja siksi kaupungissa yhdistyvätkin monipuolinen luonto ja vilkas kaupunkielämä. Hongkongin pääsaarelta löydät kaupunginhuvielämän keskuksen, Kowloonin niemimaalta parhaat ostospaikat ja maailman kalleimmat asunnot alueenkorkeimmalta huipulta, Victoria Peakilta. Merenrantakaupungin ravintolat ovat kuuluisia maukkaista merenherkuistaan.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.