Kohteet > Aasia > Thaimaa > Bangkok > Bangkok

Bangkok on ihastuttava sekoitus vanhaa ja uutta kulttuuria. Korkeat pilvenpiirtäjät ja suuret ostoskeskukset ovat sopusoinnussa vanhojen buddhalaisten temppeleiden kanssa. Kaupunki on Aasian suosituin reppumatkailijoiden kohde.

Bangkokia halkovan Chao Phraya -joen kanavat tarjoavat elämyksellisen paikan kuuluisille uiville markkinoille. Thaimaan pääkaupungin parhaisiin nähtävyyksiin kuuluvat upea Grand Palace sekä salaperäisen silkkikuninkaan Jim Thompsonin talo. Bangkokin iltaelämä on vilkasta ja etenkin Patpongin baarit ja iltamarkkinat tarjoavat illanvirkkulle jännittäviä paikkoja tutustuttavaksi. Kaupungin hinnat on vielä edullisia länsimaalaisille.


Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.