Kohteet > Eurooppa > Espanja > Teneriffa > Teneriffa

Vietä kiireetön rantaloma ja tutustu saaren ainutlaatuiseen luontoon. Herkulliset ravintolat ja leppoisat illanviettopaikat tempaavat mukaansa aurinkoisen päivän kääntyessä iltaan.

Los Gigantes ja Puerto Santiago ovat tunnettuja mahtavista näkymistä rantakallioiden suuntaan. Rannat ovat täällä tummaa laavahiekkaa. Ravintoloita on joka makuun, mutta vilkasta yöelämää saa hakea taksimatkan päästä Playa de las Americaksesta.

HUOM: Talvikaudella (marraskuun alusta maaliskuun loppuun) suorat lennot Helsingistä päivittäin. Suorat lennot Oulusta torstaisin.

Teneriffa tarjoaa Teneriffa kuuluu Kanarian saariin, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Saariryhmä on osa Espanjaa. Teneriffan suosituimmat lomakohteet ovat Puerto de la Cruz, Playa de las Americas, Los Cristianos sekä Los Gigantes/Puerto Santiago.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.