Kohteet > Eurooppa > Espanja > Teneriffa > Teneriffa

Suorat lennot + hotelli Teneriffalla: KLIKKAA TÄSTÄ>>

Vietä rentouttava aurinkoloma ja tutustu saaren ainutlaatuiseen luontoon. Lukemattomat ravintolat ja illanviettopaikat tempaavat mukaansa aurinkoisen päivän kääntyessä iltaan.

Puerto de la Cruz on Teneriffan puutarhakaupunki. Kaupungin ympärillä levittäytyvä Orotavan laakso on vehreä ympäri vuoden. Puerto de la Cruzissa polskitaan valtavissa merivesialtaissa, joten meren tyrskyistä ei tarvitse välittää. Kaupungista löytyy myös mustasta laavahiekasta tehty hiekkaranta.

Teneriffa tarjoaa Teneriffa kuuluu Kanarian saariin, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Saariryhmä on osa Espanjaa. Teneriffan suosituimmat lomakohteet ovat Puerto de la Cruz, Playa de las Americas, Los Cristianos sekä Los Gigantes/Puerto Santiago.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.