Kohteet > Eurooppa > Malta > Valletta > Valletta

Suorat lennot Helsingistä Maltalle kesäkaudella.

Malta koostuu seitsemästä saaresta, joista kolme suurinta on asuttuja. Malta on EU:n jäsenvaltio ja valuuttana toimii meilläkin käytössä oleva euro. Aikaero Suomeen on 1 tunti. Maltan viralliset kielet ovat malta ja englanti. Matkustaminen on siis helppoa ja vaivatonta. Autonvuokraamista suunnittelevan kannattaa kuitenkin muistaa, että liikenne on vasemmanpuoleinen.

Keskimääräiset lämpötilat

Maltan ilmastolle ovat tyypillisiä kuumat kesät ja leudot talvet. Paras aika sään puolesta Maltan matkalle olisi kesäkuu tai lokakuu, jolloin päivälämpötilat ovat miellyttävän kesäiset ja merivesi mukavan lämmintä. Elokuussa päivälämpötilat voivat nousta hyvinkin 40 °C:seen.

Meriveden lämpötilat

Meriveden lämpötila on noin 23 °C toukokuusta lokakuuhun. Jopa viileimpinä kuukausina tammikuusta maaliskuuhun meriveden keskimääräinen lämpötila on siedettävät 17-18 °C.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.