Kohteet > Eurooppa > Turkki > Antalya > Antalya

Antalya on yksi Turkin kauneimmista kaupungeista, jossa nähtävää ja tekemistä riittää ympäri vuoden. Antalya on portti Turkin "Rivieralle", joissa matkailijat voivat viettää unohtumatonta lomaa lukemattomissa kylissä ja kaupungeissa. Suosittuja lomakohteita ovat esim. Alanya, Belek, Kemer tai Side.

Palmujen reunustamat puistokadut ja vierasvenesatama tekevät Antalyasta kiehtovan lomakohteen. Antalyan viehättävässä vanhassa kaupungissa on katukahviloita, pikkuputiikkeja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

Antalya on Turkin etelärannikon suurin kaupunki, jossa aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Sen fantastiset hiekkarannat, luksushotellit sekä rantabulevardien lukemattomat kahvilat, baarit ja ravintolat tekevät kaupungista unohtumattoman lomaparatiisin.

Jo yli 2000 vuotta sitten kaupungin perustaja Attalos II kutsui kaupunkia ”taivaaksi maan päällä” ja sitä se on vielä tänäkin päivänä.

Keskustasta länteen sijaitsee paikallistenkin suosima Konyaaltin uimaranta, jonne pääsee raitiovaunulla. Pitkä hienohiekkainen Laran ranta sijaitsee Antalyan keskustasta itään. Siellä voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten polkuveneilyä, riippuliitoa ja banaaniveneajeluja, vierailla vesipuistossa tai vain loikoilla auringossa hyvän kirjan parissa.

Antalyan kansainvälinen lentokenttä palvelee myös mm. Alanyaan, Belekiin, Kemeriin ja Sideen saapuvia matkailijoita.

 

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.