Kohteet > Eurooppa > Turkki > Antalya > Antalya

Belekin lomaparatiisi sijaitsee vain 30 kilometrin päässä Antalyasta ja on suunniteltu lomailijoille, joille vain paras on kyllin hyvää. Alueella on kymmeniä luksusluokan hotelleja, joissa on omat tenniskentät, uima-altaat ja erinomaiset konferenssitilat. 

Belekissä voit rentoutua loikoilemalla hotellin uima-altaalla tai ottamalla aurinkoa pehmeällä hiekkarannalla ja uimalla puhtaanturkoosissa Välimeressä. Hienohiekkaisia rantoja Belekissä on yhteensä jopa 16 kilometriä ja ne ovat puhtaita ja hyvin hoidettuja.

Belekin kasvisto ja eläimistö on monipuolista. Jos onnistaa, saatat hyvinkin nähdä yli 100-kiloisen ja metrinmittaisen Caretta caretta –vesikilpikonnan sukellus- tai veneretkelläsi.

Belekissä voi harrastaa vesiurheilua laidasta laitaan, kuntoilla monipuolisesti ja tietysti golfata; Belek on kuuluisa runsaslukuisista ja vehreistä golfkentistään. Belekissä voit herkutella turkkilaisen keittiön hienoimmilla antimilla ja nauttia ulkoilmadiscojen tasokkaasta iltaviihteestä.

Lähiseutujen historialliset nähtävyydet, kuten Pergen antiikkikaupunki, Aspendoksen amfiteatteri, Siden roomanaikainen kaupunki ja kauniit Manavgatin vesiputoukset ovat tutustumisen arvoisia. Läheiseen Antalyaan on helppo pistäytyä ostoksille ja tutkimaan sen vanhaa kaupunkia ja kauniisti entisöityä huvivenesatamaa.

Antalyan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee n. 30 km päässä Belekistä.

Lähde: Turkin Valtion Matkailutoimisto

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.