Kohteet > Eurooppa > Turkki > Istanbul > Istanbul

Muinainen Konstantinopoli hurmaa eksoottisuudellaan. Bosporinsalmi siltoineen, Hagia Sofi a, Topkapi, Pera Palace -hotelli sekä Sininen moskeija on jokaisen nähtävä. Kebab, itämaiset matot, maustetut teet ja kultakorut ovat parasta antia.

Muinaisessa Bysantissa, maailman ainoassa kahteen maanosaan sijoittuvassa kaupungissa, voi tuntea idän ja lännen kohtaamisen. Vastakohtien Istanbulissa itämaiselle kaoottisuudelle luovat vastakohtaa Bosporinsalmen rannat ja vehreät puistot. Kulttuurinälkäiselle on tarjolla oopperaa, konsertteja ja näyttelyitä; illalla voi suunnata vatsatanssiesitykseen tai hamamiin. Tinkimisen taitavalle Istanbul on ostosparatiisi: värikkäät matot, korkealaatuiset nahkatuotteet sekä kulta ja hopea vaihtavat edullisesti omistajaa.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.