Etusivu > Halvat lennot > Matkatavarat

Ruumaan menevät matkatavarat

Edullisimmat lentohinnat Euroopan reiteillä eivät yleensä sisällä matkalaukkua. Kaukoreiteillä lentohintoihin sisältyy yleensä yksi matkalaukku. Tästä pokkeuksena useimmat USA:an suuntautuvat lennot, joihin ei sisälly matkatavaraa.

Tällä sivustolla ilmoitetaan selkeästi jo varauksen teon yhteydessä lentohintaan sisältyvän matkatavaran määrä. Jos varauksen yhteydessä lukee "Matkatavarat 0 kpl" tarkoittaa se, että joudut maksamaan matkalaukun kuljetuksesta lisämaksun joko varauksen teon yhteydessä tai viimeistään lähtöselvityksessä. Voit yleens' lisätä matkatavaran myös ennen lähtöä asiakastukemme kautta.

Tärkeimmät poikkeukset:

Norwegianin lennoilla hintaan sisältyy 2 kpl enintään 20 kg painavaa matkalaukkua per matkustaja aina kun matka on ostettu tämän verkkosivuston kautta.

Turkish Airlinesin ja Qatar Airwaysin lentohintoihin sisältyy yleensä yksi enintään 30 kg painoinen matkalaukku per matkustaja.

Käsimatkatavarat

Käsimatkatavaraa saa yleensä olla yksi enintään 5-8 kg painava laukku per matkustaja.

Yleisimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavarat:

Finnair: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, pienen kameran tai kiikarin, lastenruokaa, matkalukemista, päällystakin sekä tarvittaessa kävelykepin, kyynärsauvat tai vastaavat kävelyä helpottavat apuvälineet.

Norwegian: yksi käsimatkatavara (max 10 kg - 55 x 40 x 23 cm) ja yksi henkilökohtainen tavara (esim. pc-laukku tai pieni käsilaukku). Henkilökohtaisen tavaran täytyy helposti mahtua edessä olevan istuimen alle. HUOM! Dubaihin/Dubaista matkustettaessa on käsimatkatavaran enimmäispaino 8 kg.

Air Baltic: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 20 cm.

Lufthansa: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 23 cm.

KLM: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 12 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 35 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, salkun, kameran tai muun vastaavan kokoisen esineen kunhan enimmäispaino ei ylity.

British Airways: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 23 kg ja ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, kannettavan tietokoneen tai muun vastaavan kokoisen esineen kunhan enimmäispaino ei ylity.

HUOM! Nämä tiedot on kerätty lentoyhtiöiden verkkosivuilta 11.4.2013. Emme ole vastuussa matkatavaroihin liittyvistä asioista, vaan niistä vastaavat kuljetuksesta vastuussa olevat lentoyhtiöt. Emme vastaa mahdollisista lisäkuluista mikäli lentoyhtiö perii muita kuluja lähtöselvityksen yhteydessä.

Vertaa hintoja ja varaa lennot itse

Matkatarjoukset

Parhaat ajankohtaiset matkatarjoukset on koottu näille sivuille.

Etsitkö halpoja matkoja? Löydät meiltä parhaat etelän lomat ja äkkilähdöt. Muista myös että lennon ja hotellin varaaminen erikseen on joskus huomattavan paljon edullisempaa kuin valmiin pakettimatkan ostaminen.