Etusivu > Halvat lennot > Matkatavarat

Ruumaan menevät matkatavarat

Edullisimmat lentohinnat Euroopan reiteillä eivät yleensä sisällä matkalaukkua. Kaukoreiteillä lentohintoihin sisältyy yleensä yksi matkalaukku. Tästä pokkeuksena useimmat USA:an suuntautuvat lennot, joihin ei sisälly matkatavaraa.

Tällä sivustolla ilmoitetaan selkeästi jo varauksen teon yhteydessä lentohintaan sisältyvän matkatavaran määrä. Jos varauksen yhteydessä lukee "Matkatavarat 0 kpl" tarkoittaa se, että joudut maksamaan matkalaukun kuljetuksesta lisämaksun joko varauksen teon yhteydessä tai viimeistään lähtöselvityksessä. Voit yleensä lisätä matkatavaran myös ennen lähtöä asiakastukemme kautta.

Käsimatkatavarat

Käsimatkatavaraa saa yleensä olla yksi enintään 5-8 kg painava laukku per matkustaja.

Yleisimpien lentoyhtiöiden käsimatkatavarat:

Finnair: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, pienen kameran tai kiikarin, lastenruokaa, matkalukemista, päällystakin sekä tarvittaessa kävelykepin, kyynärsauvat tai vastaavat kävelyä helpottavat apuvälineet.

Norwegian: Norwegianin edullisimpiin lentohintoihin ei yleensä sisälly muuta matkatavaraa kuin edessä olevan istuimen alle sijoitettava pieni matkatavara (mitat 30x20x38 cm, max 10 kg). Matkustamon hattuhyllylle sijoitettavasta isommasta käsimatkatavarasta pitää maksaa erikseen. HUOM! Dubaihin/Dubaista matkustettaessa on käsimatkatavaran enimmäispaino 8 kg.

Scandinavian Airlines (SAS): SAS:n edullisimpiin lentohintoihin ei yleensä sisälly muuta matkatavaraa kuin edessä olevan istuimen alle sijoitettava pieni matkatavara (mitat 40x30x15 cm, max 8 kg). Matkustamon hattuhyllylle sijoitettavasta isommasta käsimatkatavarasta pitää maksaa erikseen.

Air Baltic: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 20 cm.

Lufthansa: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 8 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 40 x 23 cm.

KLM: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 12 kg ja ulkomitat ovat enintään 55 x 35 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, salkun, kameran tai muun vastaavan kokoisen esineen kunhan enimmäispaino ei ylity.

British Airways: yksi laukku, jonka enimmäispaino on 23 kg ja ulkomitat ovat enintään 56 x 45 x 25 cm. Lisäksi saat tuoda koneeseen pienen käsilaukun, kannettavan tietokoneen tai muun vastaavan kokoisen esineen kunhan enimmäispaino ei ylity.

HUOM! Nämä tiedot on kerätty lentoyhtiöiden verkkosivuilta 12.8.2022. Emme ole vastuussa matkatavaroihin liittyvistä asioista, vaan niistä vastaavat kuljetuksesta vastuussa olevat lentoyhtiöt. Emme vastaa mahdollisista lisäkuluista mikäli lentoyhtiö perii muita kuluja lähtöselvityksen yhteydessä.

Vertaa hintoja ja varaa lennot itse

Matkatarjoukset

Parhaat ajankohtaiset matkatarjoukset on koottu näille sivuille.

Etsitkö halpoja matkoja? Löydät meiltä parhaat etelän lomat ja äkkilähdöt. Muista myös että lennon ja hotellin varaaminen erikseen on joskus huomattavan paljon edullisempaa kuin valmiin pakettimatkan ostaminen.