Vltava-joki jakaa Prahan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja uudempaan osaan, jotka kuuluisa Kaarlensilta yhdistää. Mielenkiintoista nähtävää ovat mm. Raatihuone, tähtitieteellinen kello, juutalaisten hautausmaa sekä Prahan linna.

Upeasti säilynyt Praha on yksi Euroopan vanhimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista. Se on kaunis yhdistelmä keskiaikaa, barokkia ja jugendia. Kaupunki on aina ollut kuuluisa paitsi historiastaan, myös kaupungissa vaikuttaneista kulttuuripersoonista: useat kuuluisat säveltäjät ja kirjailijat ovat pitäneet Prahaa inspiraation lähteenään. Kahvilakulttuurilla on pitkät perinteet ja iltaelämä hemmottelee musiikin ystäviä. Selvää on, että paikallisissa olutkapakoissa virtaavat maailman parhaat oluet!

Praha on hyvin säilynyt kaupunki, jossa on paljon kauniita, vanhoja rakennuksia ja mutkittelevia katuja. Kuuluisimmat nähtävyydet ovat Kaarlensilta, Vanhankaupungin aukio ja Prahan linna. Kaupungin historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Kokonsa ja etäisyytensä vuoksi Praha on ihanteellinen kohde viikonloppumatkailulle.

Helsingistä on sujuvat päivittäiset lentoyhtydet Prahaan.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Tsekin tasavalta, muut kohteet