Vltava-joki jakaa Prahan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja uudempaan osaan, jotka kuuluisa Kaarlensilta yhdistää. Mielenkiintoista nähtävää ovat mm. Raatihuone, tähtitieteellinen kello, juutalaisten hautausmaa sekä Prahan linna.

Upeasti säilynyt Praha on yksi Euroopan vanhimmista ja mielenkiintoisimmista kaupungeista. Se on kaunis yhdistelmä keskiaikaa, barokkia ja jugendia. Kaupunki on aina ollut kuuluisa paitsi historiastaan, myös kaupungissa vaikuttaneista kulttuuripersoonista: useat kuuluisat säveltäjät ja kirjailijat ovat pitäneet Prahaa inspiraation lähteenään. Kahvilakulttuurilla on pitkät perinteet ja iltaelämä hemmottelee musiikin ystäviä. Selvää on, että paikallisissa olutkapakoissa virtaavat maailman parhaat oluet!

Praha on hyvin säilynyt kaupunki, jossa on paljon kauniita, vanhoja rakennuksia ja mutkittelevia katuja. Kuuluisimmat nähtävyydet ovat Kaarlensilta, Vanhankaupungin aukio ja Prahan linna. Kaupungin historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintöluettelossa.

Kokonsa ja etäisyytensä vuoksi Praha on ihanteellinen kohde viikonloppumatkailulle.

Helsingistä on sujuvat päivittäiset lentoyhteydet Prahaan.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.