Fuengirola on Aurinkorannikon suomalaisten keskittymä. Kaupungissa asuu tuhansia Espanjaan muuttaneita suomalaisia. Aurinkorannikon suomalaiskoulukin sijaitsee Fuengirolassa.

Fuengirola on viehättävä lomakohde, joka tarjoaa sekä rentouttavaa rantalomaa että mielenkiintoisia kulttuurielämyksiä.

Tässä on joitakin Fuengirolan tärkeimmistä nähtävyyksistä:

Castillo Sohail ja linnavuori (Cerro del Castillo): Keskeisellä paikalla vuoren huipulla sijaitseva linna tarjoaa upeat näkymät kaupunkiin, rannikolle ja merelle. Linnaa käytetään myös kulttuuritapahtumiin ja näyttelyihin.

Vanhakaupunki: Fuengirolan vanhassakaupungissa on kapeita kujia, perinteisiä andalusialaisia taloja ja viehättäviä kahviloita. Kaduilla ja kujilla voit uppoutua perinteiseen tunnelmaan ja nauttia paikallisista herkuista.

Plaza de la Constitución: Tämä on Fuengirolan pääaukio, joka on ympäröity ravintoloilla, baareilla ja kaupoilla. Aukio on vilkas paikka, jossa voit istahtaa kahvilaan ja nauttia ympäröivästä tunnelmasta.

Los Bolichesin ranta: Fuengirolan pisin hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti auringonottoon ja vesileikkeihin. Rannalla on myös monia ravintoloita ja rantabaareja.

Puerto Deportivo: Fuengirolan satama-alue, jossa voit ihailla hienoja veneitä ja nauttia merinäkymistä. Alueella on myös paljon ravintoloita ja baareja.

Bioparc Fuengirola: Tämä eksoottinen eläintarha tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, jossa eläimet elävät mahdollisimman luonnollisissa olosuhteissa. Bioparcissa on keskitytty eläinten hyvinvointiin ja ympäristön kunnioittamiseen.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.