Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on aurinkoinen rantakohde, jossa voi nauttia myös kulttuurista. Kaupunki ei ole vain luksuselämää viettävien paratiisi, vaan oiva matkakohde kaikille auringosta, meresta ja hyvästä ruuasta nauttiville.

Nizza on suihkuseurapiirien suosima kaupunki, jossa voi majailla loistohotelleissa ja ihailla sataman upeita jahteja. Nizzassa on helppo viettää vauhdikas rantaloma kimmeltävän Välimeren äärellä. Vanhan kaupungin viihtyisillä kujilla on mukavia pikkuputiikkeja ja leppoisia kahviloita. Kaupunki on täynnä hyviä ruokapaikkoja, joiden pöydät notkuvat provencelaiskeittiön herkkuista ja laadukkaista viineistä. Nizzasta on myös helppo tehdä päiväretkiä Monacoon, Cannesiin tai Italian puolelle.

Nizza on Ranskan Rivieran suurin kaupunki. Nizzasta voi kätevästi käydä Monacossa ihastelemassa jet setin elämäntapaa.

Rannikko Nizzasta länteen on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä pikkukaupunkeja ja rantapaikkoja. Katsastamisen arvoisia kaupunkeja ovat esim. Juan les Pins, Cannes sekä Saint-Tropez.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.