Kohteet > Aasia > Kiina > Beijing

Omaleimainen Peking hämmästyttää runsaudellaan. Suurkaupungin lukuisat historialliset kohteet, erinomaiset ostospaikat ja hyvät ravintolat ovat vain osa kaupungin monipuolisia mahdollisuuksia.

Peking on täynnä mielenkiintoisia ja historiallisiavierailukohteita. Olympiakaupungin ehdoton suosikkinähtävyys on 6 352 km pitkä Kiinan muuri. Kiinalaista kulttuuria parhaimmillaan edustavat Ming-dynastian viimeinen hautapaikka eli mausoleumi Ming Tombs sekä Kesäpalatsin vanha keisarillinen lomapaikka ja puutarha-alue. Upeiden nähtävyyksien lista on loputon: Temple of Heaven, Kielletty kaupunki, Taivaallisen rauhan aukio ja lukuisat muut.

Peking, Kiina

Keskilämpötilat Peking
Kiinan pääkaupungista on käytössä kaksi nimimuotoa, Peking ja Beijing. Peking on vakiintunut Suomessa käytetty sovinnaisnimi, Beijing taas on kansainvälinen, ns. pinyin-transkription mukainen kirjoitusasu. Peking siis sopii käytettäväksi suomenkielisessä tekstissä edelleen.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.