Kohteet > Eurooppa > Irlanti > Dublin

Irkkukulttuurin keskuksessa pääset taatusti mukaan rentoon irlantilaiseen elämänmenoon. Pakollisia käyntikohteita ovat Temple Barin pubit, Old Jamesonin viskitislaamo ja Guinnessin olutpanimo.

Dublinin elämäniloinen ja kiireetön kaupunki lumoaa matkailijan kerta toisensa jälkeen. Välittömän ilmapiirin kaupungissa jokainen löytää itselleen sopivaa ja mielekästä tekemistä. Kulttuurista kiinnostuneille se tarjoaa silmiä hivelevää arkkitehtuuria, museoita sekä teattereita; dublinilaiseen arkeen kuuluu ehdottomasti tumma stout, elävä musiikki ja yhteislaulu. Piipahda paikallisessa pubissa ja anna tunnelman viedä. Kaikki viihtyvät vihreän saaren Dublinissa!

Dublin on suomalaisittain sopivan kokoinen, joten jalkaisin liikkuminen on paras tapa nähdä kaupunkia.

Dublinin vanhin osa on Temple Bar. Alueella on pikku putiikkeja, ravintoloita ja valtavasti pubeja. Dublinin linnan vanhimmista osista on jäljellä vain torni.

Dublinin suosituin kävelykatu Grafton Street alkaa Molly Malonen patsaalta. Half Penny Bridge on postikorteista tuttu kaarisilta, joka vie Liffey -joen yli.

The Guinness Store Housessa (St. James´s Gate) kannattaa perehtyä oluen salaisuuksiin pitkän kaavan mukaan. 

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Lähellä sijaitsevia hotellikohteita: