Gran Canariaa on kutsuttu ikuisen kevään ja myös onnellisten saareksi. Miellyttävä ilmasto, herkullinen ruoka ja vauhdikas iltaelämä houkuttelevat vuosittain satoja tuhansia suomalaisia Kanarian auringon alle.

Playa del Ingles on Gran Canarian suosituin lomakohde. Kaupunki sijaitsee Maspalomasin hiekkadyynien vieressä, joten rakennusaineksia riittää isompaankin hiekkalinnaan. Playa del Ingles on täydellinen lomakohde rantalomaa ja vauhdikasta iltaelämää hakeville matkailijoille.

Gran Canaria kuuluu Kanarian saariin, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Saariryhmä on osa Espanjaa. Las Palmas, Playa del Ingles ja Puerto Rico kuuluvat talviaikaan suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.