Kroatian rannikon suurin kaupunki Split on ihanteellinen kesäkohde. Kaupungin rantabulevardi, kristallinkirkkaat vedet sekä upeat hiekka- ja kalliorannat kutsuvat lomailijaa seikkailuun.

Suorat lennot Helsingistä Splitiin kesäkaudella.

Kaupungin värikäs historia tulee matkailijaa vastaan kaikkialla. Vanhan kaupungin sokkeloiset kujat ja keskiaikaiset rakennukset vievät hetkessä menneille vuosisadoille. Rantakaupungin keskipiste on viehättävä UNESCOn maailmanperintölistalla oleva Palace of Diocletian. Kirkkaat vedet tarjoavat sukeltajille erinomaisen ikkunan vedenalaiseen maailmaan. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta kaupungista on helppo tehdä retkiä myös muualle Kroatiaan.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.