Kohteet > Eurooppa > Ranska > Nizza

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizza on aurinkoinen rantakohde, jossa voi nauttia myös kulttuurista. Kaupunki ei ole vain luksuselämää viettävien paratiisi, vaan oiva matkakohde kaikille auringosta, meresta ja hyvästä ruuasta nauttiville.

Nizza on suihkuseurapiirien suosima kaupunki, jossa voi majailla loistohotelleissa ja ihailla sataman upeita jahteja. Nizzassa on helppo viettää vauhdikas rantaloma kimmeltävän Välimeren äärellä. Vanhan kaupungin viihtyisillä kujilla on mukavia pikkuputiikkeja ja leppoisia kahviloita. Kaupunki on täynnä hyviä ruokapaikkoja, joiden pöydät notkuvat provencelaiskeittiön herkkuista ja laadukkaista viineistä. Nizzasta on myös helppo tehdä päiväretkiä Monacoon, Cannesiin tai Italian puolelle.

Nizza on Ranskan Rivieran suurin kaupunki. Nizzasta voi kätevästi käydä Monacossa ihastelemassa jet setin elämäntapaa.

Rannikko Nizzasta länteen on täynnä toinen toistaan viehättävämpiä pikkukaupunkeja ja rantapaikkoja.

Katsastamisen arvoisia kaupunkeja Juan les Pins, Cannes sekä Saint-Tropez.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.