Kohteet > Eurooppa > Unkari > Budapest > Budapest

Tonavan helmi on vehreä kaupunki, joka on kuuluisa kylpyläperinteestään, vilkkaasta kauppahallistaan, upeista luolista ja maukkaasta gulassista. Viehättävä tapa nähdä Budapest on tunnelmallinen illallisristeily Tonavalla.

Upeiden kylpylöiden, mielenkiintoisten kahviloiden, herkullisen ruoan ja maistuvien viinien luvattu kaupunki on levittäytynyt Tonavan molemmin puolin: Buda ja Pest on yhdistetty toisiinsa Ketjusillalla, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia symboleja. Vanhin osa, Linnavuori, on Budan puolella, missä mukulakivikujien varsilla on pikkukauppoja ja paljon nähtävää. Pest on kaupungin uudempi osa ja liikekeskusta. Budapestissa on nähtävää pitemmäksikin aikaa, eikä hintataso päätä huimaa!

Budapest on suomalaisten suosima kaupunki- ja kylpyläkohde. Tonava jakaa kaupungin länsirannan Buda- ja itärannan Pest -kaupunginosiin.

Budapest on myös hyvän ruoan ja juoman ystävälle mainio viikonloppukohde.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.