Kohteet > Eurooppa > Ranska > Pariisi

Pariisi on täynnä upeita nähtävyyksiä, joista kuuluisimpia ovat Eiffelin torni, Riemukaari, Notre Dame,  latinalaiskorttelti, Montmartren kukkula sekä Louvre ja Mona-Lisa. Chanson, aito patonki ja lasi viiniä ovat Pariisia parhaimmillaan.

Pariisi on tunnettu maailman muodin metropoli sekä kulttuurin ja taiteen pääkaupunki. Kiertely pienissä gallerioissa ja kahviloissa paikallisten tapaan, välttäen suurimpia turistipolkuja, on antoisaa. Ostoksia voi tehdä yhtä lailla Bulevardien suurissa tavarataloissa kuin lukuisissa pikkuliikkeissä, silti suurimmat löydöt saattavat osua kohdalle Pariisin monilla kirpputoreilla. Ja hyvän ruuan ystävä voi herkutella aamunsarastuksesta yömyöhälle!

Pariisi on maailman suosituin matkakohde. Kaupungissa käy yli 30 miljoonaa matkailijaa vuosittain. Kaupunkia pidetään yhtenä maailman tärkeimmistä kulttuurin, gastronomian ja muodin keskuksista.

Pariisin tärkeimmät nähtävyydet ovat ydinkeskustassa. Pariisin maamerkki on tietysti Eiffelin torni. Pääkatu Avenue des Champs-Élysées'n toisessa päässä on Riemukaari ja toisessa Luxorin obeliski.

Île de la Citén saarella sijaitsevat Notre Damen katedraali, kirkko Sainte-Chapelle sekä oikeuspalatsi (Palais de Justice de Paris).

Louvre taidekokoelmineen on Pariisin palatseista tunnetuin. Muita palatseja ovat Palais-Royal, presidentin virka-asunto Palais de l'Élysée, parlamentti Palais-Bourbon, Palais du Luxembourg ja 1900 maailmannäyttelyyn rakennettu Petit Palais. Napoleonin hauta sijaitsee Invalidikirkossa Hôtel des Invalides'ssa.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.