Kohteet > Eurooppa > Saksa > Berliini

Yhdistyneessä Berliinissä näet yhä idän ja lännen. Ykkösnähtävyyksiä ovat Brandenburgin portti, Alexanderplatz, Keisari Vilhelmin muistokirkko ja Checkpoint Charlie. Lukuisat museot, teatterit ja klubit tarjoavat elämyksiä kulttuurinnälkäisille.

Berliinissä rakennetaan uutta jatkuvasti yhdistäen rohkeasti historiaa ja nykyaikaa. Tapahtumakalenteri on rajaton ja kaupunki onkin maailman johtavia teatterimetropoleja. Shoppaajalle Berliini on taivas, ja se joka ei Euroopan suurimpiin lukeutuvasta tavaratalosta KaDeWe:stä löydä haluamaansa, ei sitä löydä varmasti muualtakaan. Kaikkialle pääsee helposti ja nopeasti toimivan julkisen liikenteen ansiosta. Tiergarten-puiston eläintarha sopii hyvin lasten ja aikuisten yhteiseksi vierailukohteeksi.

Saksan pääkaupunki Berliini sijaitsee Spreejoen varrella itäisessä Saksassa noin 70 km Puolan rajalta. Berliinissä on asukkaita n. 3,4 miljoonaa.

Berliini on yksi Euroopan merkittävimmistä tiede- ja kulttuurikeskuksista. EU:n väkirikkaimman jäsenmaan pääkaupunkina se on myös vaikutusvaltainen poliittinen keskus ja tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupunki tunnetaan myös vilkkaasta yöelämästään ja kansainvälisestä ja vapaamielisestä ilmapiiristään.

Berliini internetissä esimerkiksi:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Berliini

Taksi on Suomen hinnoissa. Berliinin muut julkiset kulkuneuvot ovat metro eli U-Bahn, raitiovaunu Strassenbahn sekä lähijuna S-Bahn.

Berlin WelcomeCard on joko 48 tai 72 tunnin turistipassi, jolla saa matkustaa vapaasti julkisilla kulkuneuvoilla. Lisäksi se oikeuttaa alennuksiin teattereissa ja museoissa. Kortin voi lunastaa hotelleista, lippukioskeista ja turisti-infopisteistä.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.