Leppoisa Belfast on toisenlainen kaupunkikohde. Pohjois-Irlannin museo, Pyhän Annen katedraali, upea Stormontin linna ovat näkemisen arvoisia. Belfastin katukuvaan kuuluvat yhtä ehdottomasti mustat taksit kuin aidot paikalliset pubitkin.

Vaikka ulkomaalaisten vierailijoiden määrä Belfastissa on kasvanut, varsinaiset turistimassat puuttuvat. Titanicin syntymäkaupungin teollinen historia näkyy kaupungin museoissa ja kaupungin kävelykatuvoittoinen keskusta tekee shoppailusta mukavaa. Pohjois-Irlannin pääkaupunkiin mahtuu poliittisten seinämaalausten lisäksi design-liikkeitä ja Itä-Euroopan tyyliin sisustettuja trendibaareja, gourmet-ravintoloita ja perinteisiä irlantilaisia oluttupia ja pubejakin. Belfastista löydät kaiken.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.