Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckinghamin palatsi, Madame Tussaudin vahakabinetti ja National Gallery ovat vain osa Lontoota. Huippukonsertit, intialaiset ravintolat, jalkapallo-ottelu, olut… lista on loputon.

Lontoo on säilynyt jo vuosikymmeniä muodin ja musiikin vilkkaana keskuksena. Musikaalit, teatterit, pubit, museot ja putiikit vetävät puoleensa kerta toisensa jälkeen. Ostosmatkaajan paratiisissa on yli 30 000 kauppaa. Suuntaa kukkarosi mukaan vaikkapa Harrod’sille, hienoihin design muotiliikkeisiin tai mielenkiintoisille kirpputoreille. Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet löytävät mieleisensä museon tai gallerian yli 300 vaihtoehdosta. Lontooseen et kyllästy koskaan.

Lontoo on monille suomalaisille tuttu kaupunkikohde, mutta kuka voi todella väittää tuntevansa Lontoon?

Kaupungin nähtävyydet ovat vailla: kulttuuria, taidetta, historiaa, yöelämää jne jne.

Lontooseen kannattaakin lähteä toteuttamaan tiettyä teemaa ja suunnitella matka etukäteen. Pubit ja olut kuuluvat luonnollisesti Lontoon matkalle.

Lentokenttiä on useita, mutta Suomesta suorat lennot suuntautuvat joko Heathrow'n, Gatwickin tai Stanstedin kentille. Yhdellä lennonvaihdolla saattaa päätyä myös Cityn tai Lutonin lentokentälle. Majoitusta varatessa kannattaa miettiä mille kentälle lento saapuu ja miltä kentältä paluulento lähtee, sillä Lontoon keskustan alueella liikkuminen varsinkin matkalaukkujen kanssa on varsin aikaa vievää.

Heathrow sijaitsee 24 km keskustasta länteen. Kentältä pääsee 20 minuutissa keskustaan Paddingtonin asemalle Heathrow Express -junalla. Aivan hyvä vaihtoehto ja ennen kaikkea edullinen on myös metro eli "Tube" kuten lontoolaiset maanalaistaan nimittävät. Metrolinja Piccadilly Line kulkee keskustan läntisten osien läpi, joten jos majoituspaikka on esim. Earls Courtin alueella, on metro edelleen helpoin tapa kulkea keskustaan. Matka-aika metrolla n. 45-60 minuuttia.

Stansted sijatsee 55 km keskustasta koilliseen ja Stansted Express juna tuo 45 minuuttissa Liverpool Streetin asemalle.

City on nimensä mukaisesti keskustan tuntumassa sen itäpuolella ja yhteydet keskustaan hoituvat DLR-junalla.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.