Kohteet > Eurooppa > Espanja > Malaga

Torremolinos, Fuengirola, Marbella? Jos olet matkalla näihin tuttuihin lomakohteisiin, niin lento laskeutuu Aurinkorannikon suurimman kaupungin Málagan lentokentälle. Mutta oletko ikinä käynyt Málagan kaupungissa?

Malaga on yli puolen miljoonan asukkaan satamakaupunki ja itsekin käymisen arvoinen.

Malaga on yhdistelmä kaupunki- ja rantalomakohdetta. Keskellä kaupunkia on satama, josta molempiin suuntiin avautuvat hienot hiekkarannat. Sataman alueen viihdetarjontaa on viime vuosina kehitetty voimakkaasti ja alueelta löytyy suuri määrä nuorison suosimia illanviettopaikkoja. Suurena kaupunkina Malaga on myös mainio ostospaikka ja ravintolaelämä on kauttaaltaan vilkasta.

Mainitsemisen arvoisia käyntikohteita Málagassa ovat automuseo sekä kasvitieteellinen puutarha.

Lentokenttä sijaitsee n. 8 km päässä Malagasta ja 5 km Torremolinosista. Paikallisjuna liikennöi lentokentältä puolen tunnin välein Malagaan tai toiseen suuntaan Torremolinosiin ja Fuengirolaan.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.