Torremolinos, Fuengirola, Marbella? Jos olet matkalla näihin tuttuihin lomakohteisiin, niin lento laskeutuu Aurinkorannikon suurimman kaupungin Málagan lentokentälle. Mutta oletko ikinä käynyt Málagan kaupungissa?

Malaga on yli puolen miljoonan asukkaan satamakaupunki ja itsekin käymisen arvoinen.

Malaga on yhdistelmä kaupunki- ja rantalomakohdetta. Keskellä kaupunkia on satama, josta molempiin suuntiin avautuvat hienot hiekkarannat. Sataman alueen viihdetarjontaa on viime vuosina kehitetty voimakkaasti ja alueelta löytyy suuri määrä nuorison suosimia illanviettopaikkoja. Suurena kaupunkina Malaga on myös mainio ostospaikka ja ravintolaelämä on kauttaaltaan vilkasta.

Mainitsemisen arvoisia käyntikohteita Málagassa ovat automuseo sekä kasvitieteellinen puutarha.

Lentokenttä sijaitsee n. 8 km päässä Malagasta ja 5 km Torremolinosista. Paikallisjuna liikennöi lentokentältä puolen tunnin välein Malagaan tai toiseen suuntaan Torremolinosiin ja Fuengirolaan.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.