Torremolinos on yksi Aurinkorannikon vanhimmista lomakohteista. Torremolinoksella on n. 10 km hiekkarantaa, joten kaupunki on oiva kohde rantalomalle.

Torremolinosin pitkä rantaviiva on lähes pelkästään yhtäjaksoista hiekkarantaa. Auringonpalvojien suosiossa ovat erityisesti kaupungin keskustan kohdalla sijaitseva Carihuela ja etelään Benalmadenan rajoille asti ulottuva Playa Bajondillo. Molemmilla rannoilla on rantabaareja, ravintoloita ja aurinkotuoleja. Pohjoisempana Playamarin ja Los Alamosin alueella on väljempää ja siellä on mahdollisuus päästä pelaamaan beach volleytä.

Torremolinos on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, joka sopii erinomaisesti niille, jotka nauttivat baareista, klubeista ja livemusiikista.

Torremolinosin ostoskatu, Calle San Miguel, tarjoaa mahdollisuuden tehdä ostoksia paikallisista käsitöistä ja muista tuotteista. Torremolinos yhdistää perinteisen andalusialaisen tunnelman ja modernin lomakohteen mukavuudet.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.