Kohteet > Eurooppa > Espanja > Mallorca > Mallorca

Alcudia on Mallorcan kauneimmaksi mainittu rantakohde saaren pohjoisosassa, noin 60 km eli tunnin automatkan päässä lentoasemalta. Alcudian lahden 13 kilometriä pitkä hienohiekkainen ranta tarjoaa oivat puitteet ranta- ja aurinkolomaan niin perheille kuin muillekin asiasta kiinnostuneille.

Alcudiassa on vilkas yöelämä ja ravintoloita, musiikkibaareja sekä discoja löytyy moneen makuun.

Vesiurheilun, sukeltamisen ja snorklailun lisäksi Alcudia tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös muihin aktiivilomiin. Lähialueella on kaksikin eri golfkenttää, tenniskenttiä, ratsastusta ja hyviä reittejä patikointiin. Historiasta kiinnostuneet voivat suunnata roomalaisille raunioille ja amfiteatteriin.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.