Kohteet > Eurooppa > Espanja > Mallorca > Mallorca

Cala d’Or on Mallorcan kaakkoiskulmassa, noin tunnin automatkan päässä lentoasemalta sijaitseva rauhallinen lomakohde, josta löytyy sopivia majoitusvaihtoehtoja niin aikuisille kuin myös lapsiperheille. Cala d’Orin keskusta ja sen kävelykadut ovat kesäkautena sopivan eloisia. Tarjolla on ostosmahdollisuuksia sekä moneen makuun sopivia ravintola- ja baaripalveluita. Loma-alue muodostuu Cala d’Orin lisäksi kahdesta muusta poukamasta uima-rantoineen. Lähin golfkenttä on noin 7 km etäisyydellä Cala d’Orista.

Emme suosittele Cala d'Oria liikuntaesteisille, koska kaupunki on varsin mäkistä seutua. 

Cala d'Or sijaitsee n. 60 km Mallorcan lentokentältä itään.

Paikallisbussit liikennöivät pääkaupunkiin Palma de Mallorcaan pysähtyen matkan varrella muissa kylissä ja kaupungeissa.

Lennot + hotelli

Suunnitteletko omatoimimatkaa?

Matkan suunnittelu itse lentolipuista ja hotelleista on joustava ja edullinen vaihtoehto valmismatkalle. Omatoimimatkalla voit itse päättää matkakohteesi, lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Matkan varaus on helppoa. Valitse ensin lennot ja lisää halutessasi hotelli tai jatka pelkän lentovarauksen tekoa.

Löydät tarjonnastamme tuhansia hotelleja eri puolilla maailmaa. Suosituimpien hotellien tiedot ovat selvällä suomen kielellä. Maksutapana käyvät suomalaiset verkkopankit ja yleisimmät luottokortit.