Kohteet > Eurooppa > Italia > Milano

Tyylikäs Milano on kaupunkiloma moneen makuun. Kansainvälistä muotia, historiaa, gourmet-ruokaa, mutta myös huippujalkapalloa sekä autoja. Läheisellä Monzan radalla voit nauttia formuloiden tunnelmasta.

Milano on Italian kansainvälisin kaupunki, vilkas businesskaupunki, joka esittelee matkailijalle vähän toisenlaista Italiaa. Omaleimaisen kaupungin pohjoinen eleganssi viehättää yhtä hyvin ostosmatkailijaa kuin taiteen ystävääkin. Päivät voi vaeltaa Duomon lähistön ostoskaduilla, kaupunkihan on maailman johtavia muodin ja muotoilun keskuksia. Kuuluisiin nähtävyyksiin tutustuminen vie aikaa, mutta illaksi ennättää kirkkokonserttiin tai La Scala-oopperan maailmankuuluihin esityksiin.

Pohjois-Italiassa sijaitseva Milano on tunnettu muodin keskuksena. Miljoonakaupunki Milano myös on vauraan Lombardian maakunnan suurin kaupunki.

Goottilaistyylinen Il Duomo, Milanon tuomiokirkko, on ehkäpä tunnetuin nähtävyys. Milanon oopperatalo La Scala ja museona toimiva Castello Sforzesco ovat sopivasti kävelyetäisyydellä.

Via Montenapoleonen varrelta löytyvät hienoimmat merkkiliikkeet. Nuorison mieleistä iltaelämää löytyy Bredan kaupunginosasta, joka on sekin kävelyetäisyydellä Duomolta.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.