Kohteet > Eurooppa > Italia > Rooma

Näe Colosseum tai kaikkien jumalten temppeli Pantheon, Vatikaanin upeat museot ja kristikunnan suurin kirkko Pietarinkirkko. Vilkkaat Piazzat kutsuvat nauttimaan suurista pastaannoksista, aidosta cappuccinosta ja samettisesta jäätelöstä.

Roomassa olet kuin suuressa ulkoilmamuseossa. Kuitenkin tiilien, kipsin ja marmorin takana levittäytyy toinen maailma: upeiden muotikatujen, perinteisten katukahviloiden ja maukkaiden ravintoloiden luvattu maa. Rooma on suurenmoinen yhdistelmä rehevää barokkia, uhkeaa renessanssia, antiikin muistomerkkejä, höyryäviä herkkuja ja leppoisia kahviloita. Rooma tyydyttää niin esteetikon kuin kulinaristinkin toiveet. Rooma ei jätä ketään kylmäksi!

Italian pääkaupunki Rooma on lähes 3000 vuoden ikäinen. Antiikin ihmeet ja nykyajan vilinä yhdistyvät Roomassa omintakeiseksi kokonaisuudeksi.

Rooma sijaitsee Tiber-joen varrella Italian länsirannikolla "saappaanvarren puolivälissä". Kaupungissa on n. 2,5 miljoonaa asukasta.

Roomassa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Esimerkiksi Finnair liikennöi "Fiumicino" -kentälle, josta pääsee keskustaan junalla puolessa tunnissa. Toinen kenttä "Ciampino" on metroverkoston alueella.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.