Kohteet > Eurooppa > Italia > Napoli

Eteläisen Italian suurin kaupunki Napoli tarjoaa matkailijalle ihanteellisen ilmaston, monipuolisen kulttuuritarjonnan, kulinaristisia elämyksiä ja historiaa.

Napoli on etelä-Italian suurin kaupunki. Kaupungissa on n. miljoona asukasta.

Napoli on ikivanha kaupunki ja siellä on paljon nähtävää arkkitehtuurista ja historiallisista monumenteista kiinnostuneelle matkailijalle. Arkeologisessa museossa on nähtävillä mm. Pompeijin tärkeimmät löydökset ja taidemuseossa voi ihailla Michelangelon, Botticellin, Rafaelin ja Caravaggion töitä.

Pompeiji ja Vesuvius ovat suosituimpia käyntikohteita kaupungin ulkopuolella. Elokuvistakin tuttuja maisemia voi käydä ihailemassa myös kaupungin ulkopuolella esim. Caprin tai Ischian saarilla. Suomalaisia rantalomailijoita on käynyt Napolinlahden rannalla sijaitsevan Sorrenton ja hieman edempänä olevan Amalfin rannoilla jo vuosikymmenien ajan.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.