Kohteet > Eurooppa > Italia > Venetsia

Mutkittelevia kanaaleja, gondoleja ja musikantteja; Venetsia suorastaan huokuu romantiikkaa. Illan hämärtyessä voit nauttia italialaisista alaherkuista tunnelmallisessa pikkuravintolassa kuunnellen venetsialaista Vivaldia.

Veden päälle rakennettu kaupunki on viehättävä kaikkina vuodenaikoina ja varmasti Italian romanttisin ja ehkä kauneinkin kaupunki. Se on rakennettu sadalle saarelle, joita erottaa noin 150 kanaalia ja yhdistää noin 400 siltaa. Kaupunkiin tutustut kätevästi jalkaisin. Keskustan upeiden nähtävyyksien lisäksi voit tutustua vaikka
Muranon lasisaareen, Buranon pitsinnypläystekniikkaan tai Lidon rantaan ja Casinoon. Gondoliajelu hämyisessä illassa upean musiikin ja laulun säestyksellä on unohtumaton elämys!

Venetsia on Koillis-Italiassa sijaitseva kaupunki, joka on rakennettu alun perin 118 saarelle, jotka puolestaan yhdistää toisiinsa 354 siltaa. Kaupungissa liikutaan joko jalkaisin tai vesiteitse kanaaleja pitkin.

Lentokentältä pääsee parhaiten keskustaan vesibussilla. Vesibussi tuo suoraan San Marcon aukiolle. Matkalippuja voi ostaa tuloaulassa Alilaguna -yhtiön tiskiltä.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.