Kohteet > Eurooppa > Turkki > Antalya

Antalya on yksi Turkin kauneimmista kaupungeista, jossa nähtävää ja tekemistä riittää ympäri vuoden. Antalya on portti Turkin "Rivieralle", joissa matkailijat voivat viettää unohtumatonta lomaa lukemattomissa kylissä ja kaupungeissa. Suosittuja lomakohteita ovat esim. Alanya, Belek, Kemer tai Side.

Palmujen reunustamat puistokadut ja vierasvenesatama tekevät Antalyasta kiehtovan lomakohteen. Antalyan viehättävässä vanhassa kaupungissa on katukahviloita, pikkuputiikkeja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita.

Antalya on Turkin etelärannikon suurin kaupunki, jossa aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Sen fantastiset hiekkarannat, luksushotellit sekä rantabulevardien lukemattomat kahvilat, baarit ja ravintolat tekevät kaupungista unohtumattoman lomaparatiisin.

Jo yli 2000 vuotta sitten kaupungin perustaja Attalos II kutsui kaupunkia ”taivaaksi maan päällä” ja sitä se on vielä tänäkin päivänä.

Keskustasta länteen sijaitsee paikallistenkin suosima Konyaaltin uimaranta, jonne pääsee raitiovaunulla. Pitkä hienohiekkainen Laran ranta sijaitsee Antalyan keskustasta itään. Siellä voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja, kuten polkuveneilyä, riippuliitoa ja banaaniveneajeluja, vierailla vesipuistossa tai vain loikoilla auringossa hyvän kirjan parissa.

Antalyan kansainvälinen lentokenttä palvelee myös mm. Alanyaan, Belekiin, Kemeriin ja Sideen saapuvia matkailijoita.

 

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.