Etusivu > Lehtoyhtiöt > Air Baltic

 

Air Baltic

Air Baltic (BT) on Latvian kansallinen lentoyhtiö. Air Baltic liikennöi Helsingistä, Turusta ja Tampereelta Riikaan, josta on hyvät jatkoyhteydet eteenpäin noin 70 kohteeseen Euroopassa.

Air Balticilla on hyvät lentoyhteydet esim. seuraaviin kohteisiin:

Riika, Lontoo, Berliini, Budapest, Düsseldorf, Frankfurt, München, Praha, Amsterdam, Milano, Rooma, Zürich, Bryssel, Pariisi, Barcelona, Wien, Hampuri, Verona, Tel Aviv.

Air BalticAir Balticin lentolipun hintaan ei yleensä sisälly ruumaan laitettavia matkatavaroita. Matkatavaran kuljetukseen liittyvä lisämaksu kannattaa maksaa jo varauksen teon yhteydessä, sillä lentokentällä hinta on kalliimpi.

Air Baltic veloittaa lisämaksun myös lentokentällä palvelutiskillä tehdystä lähtöselvityksestä, joten suosittelemme tekemään lähtöselvityksen joko Air Balticin verkkosivuilla tai lentoaseman itsepalveluautomaatilla.
 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.