Etusivu > Lehtoyhtiöt > Finnair

 

Illaksi kotiin

FinnairFinnair (IATA: AY, ICAO: FIN) on Suomen kansallinen lentoyhtiö. Suomen valtio omistaa Finnairista hieman yli puolet. Finnair harjoittaa reittiliikennettä kotimaassa ja ulkomailla sekä lomalentoja ulkomaan kohteisiin. Osan Finnairin kotimaan ja Euroopan lyhemmistä reiteistä liikennöi Nordic Regional Airlines eli tuttavallisemmin "Norra", joka on Finnairin osaomistama lentoyhtiö. Norrasta 60% omistaa tanskalainen DAT ja 40% Finnair. Finnair kuljetti n. 2,9 miljoonaa matkustajaa vuonna 2021.

FinnairFinnair on yksi maailman vanhimmista edelleen toimivista lentoyhtiöistä. Finnair kuuluu oneworld -lentoyhtiöallianssiin, jonka muita jäseniä ovat mm. American Airlines, British Airways ja Iberia. 

Finnair tarjoaa suorat lennot Helsingistä yli 80 matkakohteeseen ja oneworld -kumppaneidensa avulla verkosto kattaa tuhansia kohteita ympäri maailman.

Useimmat tältä verkkosivustolta 1.8.2022 jälkeen ostetut kotimaan ja Euroopan sisäiset Finnairin lennot ovat Economy Classic -hintatyyppiä, joka sisältää 8 kg käsimatkatavaran lisäksi yhden enintään 23 kg painavan ruumassa kuljetettavan  matkatavaran. Economy Classic -hintatyypin lippujen matkan ajankohtaa voi myös siirtää ilman muutoskuluja, mutta peruutetusta tai käyttämättä jätetystä lentolipusta ei saa hyvitystä. Huomaathan, että jos hintaan ei sisälly matkatavaraa, on kyse Economy Light -hintatyypistä, jolla ei ole myöskään muutosoikeutta.


 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.