Etusivu > Lehtoyhtiöt > Finnair

 

Illaksi kotiin

FinnairFinnair (IATA: AY, ICAO: FIN) on Suomen kansallinen lentoyhtiö. Suomen valtio omistaa Finnairista hieman yli puolet. Finnair harjoittaa reittiliikennettä kotimaassa ja ulkomailla sekä lomalentoja ulkomaan kohteisiin. Finnair kuljetti ensimmäistä kertaa yli 10 miljoonaa matkustajaa vuonna 2015.

Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen toimivista lentoyhtiöistä. Finnair kuuluu oneworld -lentoyhtiöallianssiin, jonka muita jäseniä ovat mm. American Airlines, British Airways ja Iberia. 

Finnair tarjoaa suorat lennot Helsingistä yli 70 matkakohteeseen ja oneworld -kumppaneidensa avulla verkosto kattaa tuhansia kohteita ympäri maailman.

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.