Etusivu > Lehtoyhtiöt > Turkish Airlines

 

Turkish Airlines

Turkish AirlinesTurkish Airlines (IATA: TK) on Turkin kansallinen lentoyhtiö. Yhtiön kotikenttä on Istanbul.

Turkish Airlines lentää päivittäin reittiä Helsinki-Istanbul ja Istanbulista on hyvät jatkoyhteydet sekä kansainvälisille lennoille että Turkin sisäisille lennoille. Turkish Airlines on Star Alliancen jäsen.

Arvostettu Skytrax World Airline Awards palkitsi Turkish Airlinesin Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi vuonna 2013. Turkish Airlines onkin tunnettu hyvästä palvelustaan niin lennoilla kuin lentokentillä. Yhtiön palvelukonseptiin sisältyy ruoka- ja juomatarjoilu lennoilla.

Turkish Airlines

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.