Etusivu > Lehtoyhtiöt > Blue1

 

Blue1

Blue1Lentoyhtiö Blue1 (IATA: KF, ICAO: BLF) on SAS:n suomalainen tytäryhtiö.

Blue1 perustettiin alunperin vuonna 1988 nimellä Air Botnia. Aluksi se harjoitti vain kotimaan matkustaja- ja rahtiliikennettä. Tammikuussa 1998 SAS-konserni osti yhtiön. Vuonna 2003 Air Botnia otti uuden nimen Blue1. Vuonna 2012 emoyhtiö SAS lopetti lentojen markkinoinnin Blue1-nimellä ja Blue1 toimii nykyään SAS-ryhmässä ns. tuotantoyhtiönä eli yhtiön koneet liikennöivät SAS:n reittejä.

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.