Etusivu > Lehtoyhtiöt > SAS

 

Scandinavian Airlines

SAS Scandinavian AirlinesScandinavian Airlines System eli SAS (IATA: SK, ICAO: SAS) on Tanskan, Ruotsin ja Norjan yhteinen "kansallinen" lentoyhtiö.


SAS kuljetti 22,9 miljoonaa matkustajaa vuonna 2011. SAS:n pääkenttiä ovat Tukholma Arlanda ja Kööpenhamina Kastrup. SAS on yksi Star Alliancen perustajajäsenistä.

SAS lentää päivittäin Helsingistä Tukholmaan ja Kööpenhaminaan, joista on sujuvat jatkoyhteydet eri puolille maailmaa. SAS liikennöi myös Turusta, Tampereelta, Vaasasta ja Oulusta Tukholmaan.

SAS

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.