Etusivu > Lehtoyhtiöt > Norwegian

 

Norwegian

Norwegian (IATA: DY), viralliselta nimeltään Norwegian Air Shuttle ASA, on Oslon pörssiin listattu halpalentoyhtiö. Norwegian on Skandinavian toiseksi suurin lentoyhtiö, jonka reittiverkosto ulottuu Euroopasta Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään. Yhtiö on aloittanut laajentumisen myös kaukoreiteille avaamalla lentoyhteyksiä Scandinaviasta Bangkokiin ja USA:an.

Suomesta Norwegianilla on suoria lentoja useisiin kohteisiin kotimaassa, Skandinaviassa ja muualla Euroopassa. Norwegianilla on noin 2500 työntekijää. Vuonna 2012 Norwegianilla lensi 17,7 miljoonaa matkustajaa.

Norwegian liikennöi Euroopan reiteillä uusilla Boeing 737 -lentokoneilla. Kaukoreiteillä yhtiö käyttää Boeing 787 "Dreamliner" -koneita. Yritys on kasvanut viime vuosina merkittävästi asiakasystävällisten ratkaisujen, laadukkaan palvelun sekä kilpailukykyisten hintojen ansiosta. Lennon aikana matkustajat voivat käyttää internetiä Norwegianin langattoman verkon avulla. Tarjoilu lennon aikana on kuitenkin maksullista.

Tämän sivuston kautta ostettuna Norwegianin lentolippuihin sisältyy kaksi enintään 20 kg painoista ruumaan laitettavaa matkalaukkua.

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.